Nytt konsept fra Bygger'n

I øyriket ytterst i havgapet, nærmere bestemt Sistranda på Frøya, etableres det nå et helt nytt Bygger’n-konsept; kun butikk – ikke varelager.

- Frøya er et samfunn i vekst der Bygger’n hører hjemme. Dette er et nytt konsept for vår del, der vi prioriterer en sentral lokasjon for butikken og støtter med logistikk på tyngre byggevarer fra Hitra, sier administrerende direktør i E. A. Smith, Arne Reinertsen.

Den nye butikken på om lag 300 kvadratmeter vil være tilknyttet varelageret på Bygger’n Hitra, og de to anleggene vil være under ledelse av Vegard Ølstørn. Han har ti års erfaring i Bygger’n, sju av dem som sjef.

- Det blir mye jobb, men jeg gleder meg. Frøya er i stor vekst, og det vil vi være med på. Ved å ha en butikk så sentrumsnært, kommer vi tett innpå forbrukerne som vi ønsker å nå, sier Ølstørn.

Dørene åpnes 2. april 2020. Lokalene skal være innbydende og moderne, ha et stort «showroom» og et stort utvalg av lette byggevarer, verktøy og maling. Butikken skal også speile at den ligger i en havkommune.

- Vi skal ha et stort maritimt sortiment. I tillegg har det vært viktig for oss å betjene hele kommunen, og det skal vi få til gjennom utkjøringer av varer hver dag. Vi har både varebil, henger og kranbil tilgjengelig til å hente varer på Hitra, sier Ølstørn.

Samtidig som ny butikk etableres, foregår det også store bygningsmessige endringer hos Bygger’n Hitra. Blant annet skal de få på plass en «drive through» i lageret, som kundene kan kjøre gjennom når de henter varene sine. Øyregionens første av sitt slag!