Ny Bygger'n-butikk i Moi

Vi har gleden av å informere om at E.A. Smith AS overtar Byggi Moi som nå blir siste tilskudd til den stadig voksende Bygger’n-kjeden.

E.A. Smith kjøper virksomheten fra familien Rusdal som med de ansatte har bygget opp en meget solid virksomhet over mange år.

Moi blir den 1st Juni 2016 E.A. Smiths tredje Bygger’n forretning i Rogaland i tillegg til Forus og Karmøy. Vi har vært så heldige å få med oss en erfaren bransjemann med god kjennskap til distriktet i Svein Kjetil Stenberg som daglig leder. Vi er også stolte av å ha med oss Moi Bygg som HIBA HUS byggmester.

E.A. Smith AS er en landsdekkende distributør av byggevarer, trelast, verktøy, stål, metaller og armering. Firmaet, som har en historie som går helt tilbake til 1869, har i dag ca. 500 ansatte og en årlig omsetning på 2,6 mrd. Hovedkontor ligger i Trondheim, med avdelinger over stort sett hele landet. Foruten Bygger’n kjeden eier og driver E.A. Smith de landsdekkende virksomhetene SMITH STÅL og HIBA HUS. Medregnet frittstående medlemmer omsetter Bygger’n kjeden, Smith Stål og HIBA Hus for ca. 3,6 mrd. fordelt på ca. 100 butikker.

Kontaktperson E.A. Smith AS: adm.dir Christina Kjeldsberg tlf. 41506623 - konserndirektør  Arne Reinertsen tlf. 96661948