Trebygg AS får nye eiere

Bygger’n på Hjellskjæret i Svolvær ruster seg for fremtiden og går inn i E.A. Smith.

En av Svolværs eldste og mest veldrevne handelsbedrifter går dermed over i en ny epoke når EAS, som i år fyller 150 år, overtar aksjene. 

- Der er klart salget er vemodig, sier Stig Albertsen, ettersom Trebygg AS har 100 årsjubileum i år og har vært i familiens eie siden starten, da som Emil Eilertsen Trelastforretning. Men alt til sin tid og vi er glade for at ny eier ble E.A. Smith AS, en av landets største og mest resurssterke leverandører av byggevarer, stål og armering.

- Trebygg har hatt en god reise i Bygger’n-kjeden og er glad vi har funnet solide eiere i EAS som ønsker å satse på Svolvær og Lofoten. Vi er et godt lag her som kommer til å bite fra oss i markedet i mange år fremover, sier Albertsen.

Viktig område

- Det er spesielt hyggelig å ønske Stig og laget hans velkommen til EAS, sier Arne Reinertsen, adm. dir i EAS.

- Trebygg har en lang tradisjon for å yte utmerket service til kunder som kommer igjen og igjen. Sammen skal vi videreføre det gode og nå frem til nye kunder og segmenter i Lofoten som er et viktig nedslagsområde for Bygger’n. Jeg tror ikke det blir noen umiddelbar endring for de faste kundene, men etter hvert vil vi, for eksempel, tilby e-handel for proff og forbruker fra Bygger’n i Svolvær, sier Reinertsen.