Proffmesse ble en suksess!

Fredag 25. november samlet Bygger'n over 600 deltakere og 63 utstillere i Letohallen på Dal i Akershus.

Dette er en messe Bygger'n Norge arrangerer årlig for å oppdatere proffkunder og butikkmedlemmer med siste nytt innen produkter og løsninger, faglig påfyll og relasjonsbygging. 

Veldig godt fornøyd med arrangementet  

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger både fra våre kunder og leverandører om at dette har vært en inspirerende dag, med mye faglig påfyll sier kjededirektør Christine V. Holm.

- Vi opplever at det stadig kommer nye produkter på markedet, og det bidrar selvsagt til at det er utfordrende å holde seg oppdatert på kompetanse. Ikke minst for våre proffkunder på byggeplassen er det krevende å sette seg inn og følge med på hva som kommer av nyheter, derfor er slike dager som denne svært verdifull, sier hun. 

Antons timbershow 

Etter en lang dag med mye faglig påfyll ble messen avsluttet med Anthons timbershow - hvor det ble holdt et imponerende show med både øks og motorsag. 

Anton`s Timbershow er et show i Kanadisk tømmerhogging tilføyd moderne motorsagteknikker. De konkurrerer i vedkapping, crosscut saging, speed klatring, tømmerstokk rulling, øksekasting og motorsaging.  Et av Antons spesialnummer er blant annet utskjæring av stoler i tre med logo. 

På bildet kjededirektør Christine V. Holm og marketingsjef Ottar Hansen med Bygger'ns egen logo utskjært i tre :)

Christine V. Holm og Ottar Hansen med Bygger'ns egen logo utskjært i tre


Arrangementet ble avsluttet med festmiddag med Bård Tufte Johansen og Harald Eia som konferansierer.

diverse bilder fra Proff-messen 2011

Kontakt oss

Mer informasjon om proffmessen?

  • , kjededirektør
  • Byggern.no