Splitter nytt byggevarehus i Hommelvik

Det er spennende tider hos Bygger’n med flere nyåpninger på trappene, og mange stillinger å søke på.

Bygger’n har nesten hundre butikker fordelt over hele landet. Våren 2023 åpner de et helt nytt byggevarehus i Hommelvik. Kjededirektør Øyvind Eidem i Bygger'n forteller at de har store ambisjoner for fremtiden.

– En av våre visjoner er å skape den beste handelsopplevelsen i bransjen, for både proffmarkedet og mannen i gata. Det kommer folk til å merke i denne butikken, sier kjededirektør Øyvind Eidem.

Bedre oversikt, tydelige soner og mer inspirasjon til kundene er noen av nøkkelordene. Utendørsarealet kommer også til å ha god størrelse, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder.

Les mer om Bygger'n, hør fra de ansatte og se om det finnes en ledig stilling som passer for deg

Regionsjef Ola Rygg i Bygger'n forteller at det nye byggevarehuset i Hommelvik skal ha opptil tolv ansatte i en rekke forskjellige roller.

– Vi er ute etter engasjerte ansatte som ønsker å skape den beste handelsopplevelsen i bransjen, og som trigges av å skape gode kundeopplevelser. Her får du være med fra start, og en unik mulighet til å forme din egen arbeidsplass,