- Vi skal jobbe bredt med bærekraft

Jobben med å Miljøfyrtårn-sertifisere våre butikker er godt i gang. I juni fikk både Bygger’n Straume, Bygger’n Onstad, Bygger’n Oppdal og Bygger’n Vegårshei Miljøfyrtårn-merket på veggen etter grundig vurdering av kommunenes sertifisører.

- Det er veldig gøy at vi nå har fått sertifisert de fire første Bygger’n-butikkene våre. Dette er noe vi har jobbet med i hele vår, og flere Miljøfyrtårn skal det bli i tiden fremover. Jeg vil gi de fire nevnte og alle de andre butikkene som jobber med dette all honnør for arbeidet de legger ned i prosjektet. Miljøfyrtårn handler ikke om at vi skal være perfekt fra dag én, men at vi blir stadig bedre, år for år, sier Lasse Røssing-Enger, bærekraftansvarlig i E.A. Smith.

Miljøfyrtårn er den mest brukte sertifiseringen i Norge for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. E.A. Smith er i gang med å sertifisere hele konsernet, og hovedkontoret er allerede godkjent. I tiden fremover blir også E.A. Smiths andre lokasjoner knyttet til Smith Stål, Bygger’n, HIBA Hus og LSE Byggesystemer sertifiserte.

- I E.A. Smith skal vi jobbe bredt med bærekraft, både i vår egen drift og sammen med våre kunder og leverandører. Målet er grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø. Miljøfyrtårn hjelper oss å jobbe systematisk med dette, i tillegg til å gi oss en gjennomgang på HMS-området slik at vi har alt på stell, sier Røssing-Enger.